CÍMLAP
BIOGRÁFIA
ZENEKAR
A SHOW
KÉPTÁR
HANGTÁR
VIDEÓTÁR
CD-LP-DVD
LINKEK
TECHNIKA
KAPCSOLAT
HÍREK 

2012.

A SHOW
.
ÚJ, ÉLŐ KONCERTMŰSORRAL JELENTKEZIK A
MEGÚJULT ÉS KIBŐVÜLT
 VASTAGHÚROS ZENEKAR:
NEM ÚGY VAN MOST...


A "20 Évvel később..." címmel bemutatott koncert és TV show után 2012-ben új, élő koncertprogrammal jelentkezünk!

A 2012-es tervezett koncertsorozat címe:
VASTAGHÚROS 2012.

A zenekar már megszokott hangzásvilágát vadonatúj zenei ötletek és a különböző zenei irányzatok speciális ötvözete teszi színessé és valóban egyedülállóvá.

A Swetter új stílusjegyeit meghatározza az új zeneszerző-gitáros Cseh István különleges hangszeres játéka, az erdélyi családi szálak, valamint az Amerikában is aktív zenéléssel töltött évek élményanyaga. Isti szinte minden zenei műfajban megvillantotta már tehetségét.

A 2011-es hangzásvilágot tovább gazdagítja Mészáros Tibor énekhangja, valamint hangszeres játéka. Tibi a Swetterben korábban (1989.) már vendégzenészként közreműködött, igaz akkor "csak" hegedűn, ezúttal azonban a zenekar front-énekesi szerepét is ő tölti be!   

A SWETTER zenekar folk-rock-világzenés élő koncertprogramját számos egyéb kiegészítő hang- és látványelem teszi egyedülállóvá, egyszeri és megismételhetetlen alkalommá.

A színpadi látványosságról az
AVAS NÉPTÁNCEGYÜTTES is gondoskodik, melynek vezetője Tóth György egyedi, speciális, ám a magyar néptánc hagyományait tiszteletben tartó, autentikus táncbetétekkel színesített  színpadi koreográfiái kerek egésszé alakítják a zenei tartalmat...

A SWETTER zenekar színpadi műsorait további extrém színpadi látványosság teszi még izgalmasabbá, ez pedig a LÁNGLEGUÁNOK TŰZCSOPORT tűzzsonglőr, tűztáncos, egyedi tűzszínház produkciója.

A látványos színpadi koncertműsort minden korosztálynak szívesen ajánljuk!

  Mészáros Tibor - www.swetter.hu
Pásztor Zsuzsa - www.swetter.huA Swetter tűzzsonglőrei